martes, 12 de noviembre de 2013

Taller: CREACIÓ DE MATERIALS AUDITIUS: PODCAST DE ÀUDIO




A continuació presentem la guia didàctica de l’activitat que hem plantejat:



CONCLUSIONS I OPINIÓ PERSONAL
A més de la guia didàctica hem realitzat unes conclusions i una opinió personal sobre la utilització del material.

Personalment, pensem que és més pràctic utilitzar l’eina Audacity encara que s’hagi de descarregar a l’ordenador personal, per la facilitat d’estar en llengua castellana. Mentre que el “Soundation Studio” està en llengua anglesa i si no domines bé l’idioma resulta un poc complicada la seva utilització. Per aquests motius hem utilitzat l’Audacity per la creació d’aquest material auditiu.

En el moment de la gravació del so, és necessita un ambient silenciós i sense renous externs, a fi de no distorsionar el projecte que s’està realitzant.

Des del nostre punt de vista, treballar amb aquesta eina dins les aules d’Educació Primària resulta un poc complicat ja que requereix tenir un bon coneixement de l’eina emprada. Per tant, si l’alumnat ha d’utilitzar programes de gravació d’audio, el docent haurà de facilitar un tutorial sobre el seu funcionament i haurà de tenir un paper actiu dins la classe. Ara bé, si el/la mestre és la/el que proporciona aquest material és una bona eina per treballar en moltes àrees educatives. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario