martes, 29 de octubre de 2013

REFLEXIONS CLASSE TEÒRICA (22.10.2013)

SOBRE LA COMPETÈNCIA DIGITAL DELS DOCENTS:
Com a futura docent, penso que la utilització de les TIC a dins les aules d’Educació Primària és un recurs que s’hauria d’utilitzar, ja que poden fer la classe més dinàmica i divertida. Ara bé, el docent ha de saber utilitzar les TIC de manera natural. Per això, és necessari haver adquirit totes les competències TIC del professor/a.

Penso que tinc gairebé totes les competències adquirides, ara bé algunes es poden perfeccionar o millorar, ja que sempre hi ha la opció d’enriquir-se més i aprendre coses noves. Per això, és convenient que tots els docents tinguin adquirides totes les competències per poder incloure les TIC a les seves aules  d’Educació Primària.


SOBRE LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA DELS DOCENTS:
Com ja he dit, els recursos TIC a dins les aules d’Educació Primària són molt necessaris i importants, no obstant no tots els docents estan capacitats per a la seva correcta utilització. Per aquest fet, és necessari que aquests docents que no estan capacitats per la utilització de les TIC a dins les seves aules acudeixin a cursos de formació i poder incloure les noves tecnologies a les seves aules.

Així doncs, penso que si un professor/a esta capacitat per utilitzar les TIC a les seves aules és una bona opció incloure pissarres digitals o ordinadors, i d’aquesta manera, fer les classes més interactives i no tan monòtones. Així, els alumnes volen acudir a classe i es diverteixen aprenent.  No obstant, penso que si un professor/a no esta capacitat no ha d’incloure les TIC a les seves aules, perquè es sentirà perdut ell i els seus alumnes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario